Gå tillbaka
Middag för Borgagården
▪ Nyhet
Kirunafödde Anton Martinsson arbetade på SPIS Mat & Dryck mellan 2016 - 2019 och är en erkänt duktig kock och kökschef som nu senaste åren har arbetat på Fjällhotellet Borgagården där han har utvecklat ett helt unikt kök med ett koncept där smakmenyer från området förgyller gästernas tillvaro.
Tyvärr så drabbades Borgagården av en omfattande brand den 16 oktober i år och hela verksamheten totalförstördes. Nu har det startats insamlingar i byn Borgafjäll där lokalbefolkningen har slutit upp för att få igång verksamheten igen. Vi vill vi hjälpa Anton att få skapa matmagi i sitt kök på Borgagården igen och alla intäkter från detta gästspel går oavkortat till insamlingen för Borgagården.
SPILL ställer upp med all personal och råvaror som behövs i samarbete med våra leverantörer samt att Leif från Skoogs vinhandel sponsrar alla viner som valts ut för kvällen. Vi gör detta med hela vårt hjärta och hoppas att fler ser den unika möjligheten att få prova Antons mat tillsammans med dryckerna under kvällen. Tillsammans kan vi hjälpas åt att bidra till att Borgagården att återuppstår igen!
Tidpunkt: Fredag 22/11. 19.00 - sent
Antal platser 40 st
Pris för 7 rättersmeny inkl dryckspaket 1200:- (självklart OK att lägga en högre summa om man önskar)
Boka era platser under Hjalmar Lundbohmsgårdens sida