Hotell Amber

Luleå Hotell

Välkommen till ett charmigt och hemtrevligt sekelskifthotell med kristallkrona, högt till tak, designade rum och stora fönster med mycket ljusinsläpp. Du hittar oss ett stenkast från Luleås huvudgata, busstation och tågstation. Här får ni den lugna, speciella hotellupplevelsen som lyfter såväl jobbresan som semestern.

Våra nöjda gäster brukar speciellt uppskatta de mysiga och levande rummen, den fantastiska frukosten, ”hemkänslan” på hotell och vår familjära personal som gärna hjälper dig med tips, turistinfo och andra tjänster. Upplev Amber Hotell.

Kontakta hotellet:

Växel: 0920-10200

Mejl: info@hotellamber.se

Boka rum

Luleås mysigaste hotell?

Det bästa med hotellet - enligt våra gäster

  • En otroligt prisvärd hotellupplevelse
  • Norrbottens kanske mest hyllade hotellfrukost
  • Våra fina och fräscha badrum
  • Vi är rankade som ”Toppenläge” i Luleå
  • Gästparkering precis utanför hotellet

 

Våra rum

Det är något speciellt med våra rum. Samtidigt passar de bra för alla. Från affärsresenären till paret på semester eller familjen på äventyr. Den röda tråden för många av rummen är den charmiga designen med bibehållen sekelskifteskänsla. Våra gäster brukar inte minst uppskatta de fina och fräscha badrummen.

Välj mellan fyra olika rum med lite skiftande storlek, standard och pris.

Fler väldigt bra saker med våra rum:

  • Alla våra rum har ett skrivbord
  • Alla våra rum har minibar
  • Alla våra rum har smarta förvaringsmöjligheter och eget badrum med dusch.

Enkelrum

Här är våra mysiga, mindre rum för dig som reser ensam eller föredrar att bo själv på rummet. Du sover i en skön 110 centimeter säng och har tillgång till skrivbord och en sittyta. Enkelrummen finns på samtliga tre våningsplan. 

Boka rum

Dubbelrum

Våra klassiska, rymliga dubbelrum. Här finns två 90 centimeters sängar som kan stå ihop om ni är ett par eller en familj som gärna sover tillsammans, eller separeras om ni är kompisar eller kollegor som gärna sover själva. Våra dubbelrum finns på samtliga tre våningsplan.

Boka rum

Dubbelrum Queen

Våra mindre och mysiga dubbelrum. Här sover du eller ni i en skön dubbelsäng på 140 centimeter. Här finns också ett skrivbord och en fåtölj. Våra dubbelrum Queen finns på samtliga tre våningsplan.

Boka rum

Dubbelrum Deluxe

Vårt största och lyxigaste dubbelrum. Rummet är trevligt beläget på andra våningen i ena hörnet av hotellet och bjuder på generöst ljusinsläpp och fönster och utsikt i flera riktningar.

Boka rum

Vad ligger i närheten?

Tågstationen - 100 m

Luleå Airport – 6 km

Kulturens Hus - 700 m

Centrum - 300 m

Busstation - 300 m

Bra att veta