Chokladbollar Jordgubbar

Bageriet

Känner du den? Lukten av nybakt. Smells like Kiruna. Vårt bageri sitter ihop med Spill Saluhall & Eatery. Här bakar vi alla dagar i veckan till alla våra ställen i Kiruna, och vi gör det från grunden med riktiga råvaror som grädde och smör. Beställ på tok för mycket så levererar vi till dig, nästan oavsett var du är. Eller så tittar du in på exempelvis vår Saluhall & Eatery så ska du få se på andra bullar. Eller kanske tårtor, fikabröd, bakelser, kakor, chokladpraliner, munkar och vårt otroligt populära surdegsbröd. Inom kort kommer du även kunna beställa från bageriets egen webbshop.

Tips från bageriet

Klicka dig vidare till vår webshop för att se alla våra tårtor 

Gräddtårta

Klassisk gräddtårta med 3 lager sockerkaksbotten som varvas med vaniljkräm, grädde och hallonsylt. Tårtan täcks med ett lager laktosfri grädde och dekoreras med färska bär. 8 bitars gärddtårta kan beställas utan tillsatt gluten, utan tillsatt mjölk eller utan tillsatt mjölk och gluten. Alla storlekar kan beställas med text eller bild om så önskas

5S1A6943

Prinsesstårta

Klassisk prinsesstårta med 3 lager sockerkaksbotten som varvas med vaniljkräm, grädde och hallonsylt. Tårtan täcks med ett lager grön marsipan och dekoreras. Det går bra att välja annan färg än grön på marsipanen mot ett pristillägg. Utan tillsatt gluten, utan tillsatt mjölk eller utan båda går att beställa som 8 bitars. Det går även att beställa våra prinsesstårtor med text eller bild printad på tårtan.

5S1A6910

Hjortronprinsess

Prinsesstårta med 3 lager sockerkaksbotten som varvas med vaniljkräm, grädde och hjortronsylt. Tårtan täcks med ett lager orange marsipan och dekoreras. Kan beställas med andra färger på marsipanen mot ett pristillägg. Kan beställas utan tillsatt gluten, mjölk eller båda som 8 bitars.

5S1A6977

Blåbärsprinsess

Prinsesstårta med 3 lager sockerkaksbotten som varvas med vaniljkräm, grädde och blåbärssylt. Tårtan täcks med ett lager blå marsipan och dekoreras med färska bär. Kan beställas med andra färger på marsipanen mot ett pristillägg. Kan beställas utan tillsatt gluten, mjölk eller båda som 8 bitars. Det går även att beställa våra prinsesstårtor med text eller bild printad på tårtan.

5S1A6925

Chokladgräddtårta

Chokladsockerkaksbotten i 3 lager varvas med vaniljkräm, choklad och laktosfri grädde. Tårtan täcks med ett lager av chokladgrädde

5S1A6942

Chokladprinsesstårta

Chokladsockerkaksbotten i 3 lager varvas med vaniljkräm, choklad och laktosfri grädde. Tårtan täcks med ett lager av vit marsipan.

5S1A6961

Pinocchiotårta

Botten och topp av sockerkaka och maräng samt ett lager havregrädde och färska bär emellan. Denna kan beställas med laktosfri grädde istället för havregrädde om så önskas. Denna tårta är bakad utan tillsatt gluten men observera att vi hanterar mjöl i lokalen. I utgångläge görs den med havregrädde och är då utan tillsatt mjölk.

5S1A6782

Budapeststubbe 5 bitar

Botten av nötmaräng toppas med laktosfri grädde och färska bär och rullas ihop likt en rulltårta. Budapest bakas utan tillsatt gluten.

5S1A6673

Jordgubb & Vaniljprinsess

Prinsesstårta med 3 lager sockerkaksbotten som varvas med vaniljkräm, grädde och jordgubbsylt. Tårtan täcks med ett lager röd marsipan och dekoreras med färska bär. Kan beställas med andra färger på marsipanen mot ett pristillägg. Kan beställas utan tillsatt gluten, mjölk eller båda som 8 bitars. Det går även att beställa våra prinsesstårtor med text eller bild printad på tårtan.

5S1A6977

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor eller önskemål.

Kontakta oss

Hitta till vårt bageri