Här har du oss: Spill

Vi har restauranger, deli, bageri och kafé i Kiruna och vi kör catering till hela Norrbotten. Vi har också populära och hemtrevliga hotell i både Kiruna och Luleå, men för oss är det maten som och smakerna som är hjärtat. Här gör vi allt på samma sätt: med stor matlust och respekt för det vi lägger på tallriken, med världens smaker och med kärlek till lite stök och spill.

Lite extra stolta är vi över nya Spill Saluhall & Eatery i Kiruna. Här vill vi skapa en vibrerande mötesplats för människor, upplevelser och matlust. En plats att komma till när som helst, precis som du är och låta det ena spilla över i det andra. Där du kan äta något gott, dricka något nytt och uppleva något oväntat, fast alltid på ett enkelt och avslappnat sätt som passar dig.

Vi vill inte minst få folk att vilja besöka, smaka, längta till, uppleva och leva i vårt fantastiska Kiruna. Välkommen till Spill!

Vad händer i pressen?

Gin makers dinner 21/3

Den 21/3 gästas vi äntligen av gänget bakom Mic Drop Sweden. Har ni inte provat deras gin innan har ni missat något. Tillsammans med dem har vår kökschef Cissi satt ihop en 3 rättersmeny där ginen får sätta sista touchen. Denna meny serveras med dryck i glasen baserat på gin från Mic Drop.

Kvänfolkensdag 16/3

Tillsammans med Svenska Kväner-Lantalaiset samt Kvänlandsförbundet har vi satt ihop en meny för att fira kvänfolkensdag. Denna meny kan förbeställas till den 16/3. Priset är 595:- och är man medlem i någon av föreningarna ovan blir priset 495:-

Gästspel Mari Wigren

GÄSTSPEL MED MARI WIGREN 28/2 på SPiLL  19.00  Äntligen får vi besök av Mari från restaurang Ångbryggeriet i Piteå som kommer upp till oss och serverar sin meny med tema Österbotten. Mari som har drivit flertalet krogar genom åren är en erkänt duktig kock och sommelier som nu skall dela med sig av sin kunskap och smakglädje. Menyn serveras med ett utvalt dryckespaket, med eller utan alkohol.