SPiS Hotell & Hostel

Kiruna Hotell

Välkommen till populära och prisvärda SPiS Hotell & Hostel i Kiruna! Du hittar oss ett stenkast från huvudgatan Föreningsgatan och ett stenkast från Kirunas busstation. Här stortrivs alla, par på äventyr som långliggare på jobb. Här bor du lite hotell-finare eller lite hostel-enklare. Oavsett vad du väljer så kommer du känna dig som hemma på resan.

Våra nöjda gäster brukar speciellt uppskatta enkelheten och den familjära och sköna stämningen, det centrala läget och Norrbottens kanske mest hyllade hotellfrukost. Men också tillgången till gratis WiFi, bastu och relax, bra tvättmöjligheter och ett fullt utrustat kök.

Kontakta hotellet:

Växel: 0980-17000

Mejl: booking@spiskiruna.se

Boka rum

Kirunas mest prisvärda boende?

Det bästa med hotellet – enligt våra gäster

  • Prisvärt boende med hög servicenivå
  • Norrbottens kanske mest hyllade hotellfrukost
  • Rankat som ”toppenläge” i Kiruna
  • Riktigt bra faciliteter med tillgång till tvättmaskin och fullt utrustat kök
  • Gratis gästparkering med kupé- och motorvärmare

 

Hotellrum

Alla våra fina och fräscha hotellrum har dusch och toalett på rummet. Du har alltid tillgång till bastu och relax, tvättstuga och fullt utrustat kök. På morgonen dukas vår otroligt omtyckta frukostbuffé upp i restaurangen.

 

Hostel- och vandrarhemsrum

För dig som hellre bäddar själv och kan dela dusch och toalett med de andra rummen i korridoren har vi våra hostel- och vandrarhemsrum. Du har alltid tillgång till bastu och relax, tvättstuga och fullt utrustat kök. På morgonen dukas vår otroligt omtyckta frukostbuffé upp i restaurangen. Sängkläder, handdukar, städ och frukost ingår i alla våra vandrarhemsrum. Vi har sovsalar med plats för 2–6 personer och bäddar.

Hotell enkelrum

Rum med enkelsäng samt skrivbord. 32" TV, gratis wi-fi samt dusch och toalett i rummet. Frukost ingår i priset.

Boka rum

Hotell dubbelrum

Rum med 2 enkelsängar ihop. 42" TV, gratis wi-fi samt dusch och toalett i rummet. Frukost ingår i priset.

Boka rum

Hotell tvåbäddsrum

Rum med 2 separata enkelsängar. 32" TV, gratis wi-fi samt dusch och toalett i rummet. Frukost ingår i priset.

Boka rum

Hotell trebäddsrum

Rum med kontinentalsäng samt en enkelsäng. 32" TV, gratis wi-fi samt dusch och toalett i rummet. Frukost ingår i priset.

Boka rum

Hotell deluxerum

Lite större, lite mer plats. Stor kontinentalsäng, fåtöljer och bäddsoffa. Passar familjen eller dig som vill ha extra plats. Dusch, toalett, 42" TV och gratis wi-fi på rummet. Frukost ingår i priset.

Boka rum

Vandrarhem tvåbäddsrum

Enklare rum med 2 enkelsängar. Handfat på rummet och gemensam dusch och toalett i korridor. Tillgång till fullt utrustat kök. Frukost, sänglinne och handduk ingår i priset.

Boka rum

Vandrarhem trebäddsrum

Enklare rum med 3 sängplatser. Handfat på rummet och gemensam dusch och toalett i korridor. Finns även tillgång till fullt utrustat kök. Frukost, sänglinne och handduk ingår i priset.

Boka rum

Vandrarhem fyrbäddsrum

Enklare rum med 2 våningssängar. Handfat på rummet och gemensam dusch och toalett i korridor. Finns även tillgång till fullt utrustat kök. Frukost, sänglinne och handduk ingår i priset.

Boka rum

Vandrarhem sexbäddsrum

Enklare rum med 3 våningssängar placerat på källarplan. Gemensam dusch och toalett i korridor. Finns även tillgång till fullt utrustat kök. Frukost, sänglinne och handduk ingår i priset.

Boka rum

Vandrarhem sexbäddsrum utan fönster

Enklare rum med 3 våningssängar baserat på källarplan. Gemensam dusch och toalett i korridor. Finns även tillgång till fullt utrustat kök. Frukost, sänglinne och handduk ingår i priset.

Boka rum

Bädd i sovsal för kvinnor

Bädd i sovsal. Gemensam dusch och toalett i korridor. Tillgång till fullt utrustat kök. Frukost, sänglinne och handduk ingår i priset.

Boka rum

Bädd i sovsal för män

Bädd i sovsal. Gemensam dusch och toalett i korridor. Tillgång till fullt utrustat kök. Frukost, sänglinne och handduk ingår i priset.

Boka rum

Vad ligger i närheten?

Tågstationen - 2,5 km

Spill Saluhall & Eatery - 3 km

Busstationen - 500 m

Nya centrum - 3,5 km