Hotell Naran

Luleå Hotell

Välkommen till ett populärt och mysigt hotell i centrala Luleå! Här får du en enkel, trevlig och väldigt prisvärd hotellupplevelse. Hotellet passar alla från affärsresenären till paret på semester eller familjen på äventyr, men vi är kanske extra populära bland dem som vill stanna lite längre för jobb eller studier.

Våra nöjda gäster brukar speciellt uppskatta det centrala läget ett stenkast från Luleås huvudgata, busstation och tågstation, den smidiga parkeringen utanför entrén, våra sköna sängar, det fullt utrustade gästköket, de gemensamma ytorna och mycket annat som hör en perfekt och enkel hotellvistelse till.

Kontakta hotellet:

Växel: 0920-10200

Mejl: info@hotellnaran.se

Boka rum

Ett toppval bland Luleås hotell

Det bästa med hotellet – enligt våra gäster

  • En otroligt prisvärd hotellupplevelse
  • Rankat som ”toppenläge” i Luleå
  • Norrbottens kanske mest hyllade hotellfrukost
  • Extra populärt bland par (8,7 av 10 i snitt på booking.com)
  • Parkering precis utanför hotellet
  • Vår trevliga och hjälpsamma personal!

 

Våra rum

Vi har fina och fräscha rum för alla. Från affärsresenären till paret på semester eller familjen på äventyr. Alla våra rum ligger över markplan och har stora fönster med mycket ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och egna fräscha badrum med dusch. Våra gäster brukar speciellt uppskatta de sköna sängarna med härliga sänglinnen. Välj mellan fyra olika rum med olika storlek och lite skiftande standard och prisnivåer.

Fler väldigt bra saker med våra rum:

  • Allergivänliga rum för dig som behöver.
  • Snabbt WiFi.
  • Husdjur är välkomna vid förfrågan.
  • Alla rum har tillgång till gemensamt kök samt tvättstuga

Enkelrum

Passar perfekt för: För dig som reser själv och vill bo bekvämt och sova gott.

Boka rum

Dubbelrum

Våra Dubbelrum Standard är fina och luftiga tvåbäddsrum. Här bor ni tillsammans men får lite välbehövlig personal space och egen yta att sprida ut er på.

Boka rum

Dubbelrum Deluxe

Nu snackar vi. Här har ni våra finaste dubbelrum. Sov skönt i en härlig 180 centimeter säng med varsitt fluffigt hotelltäcke. Här finns även möjligheten att bädda ut bäddsoffan för att sova hela familjen.

Boka rum

Queen

Vårt rum Queen är ett välplanerat och mysigt rum med smarta förvaringsmöjligheter, 140 cm dubbelsäng och stort eget badrum med dusch.

Boka rum

Vad ligger i närheten?

Tågstationen - 200 m

Luleå Airport – 6 km

Kulturens Hus - 600 m

Centrum - 200 m

Busstation - 200m

Bra att veta