Satake AME Kinesisk kockkniv 17cm

Det är vanligt att en kock använder sin kinesiska kockkniv för i stort sett allt när det gäller matlagningen. En kinahacka, som den även kallas, passar utmärkt till att skära både grönsaker, rotsaker, fisk, fågel och kött. Kniven har ett handbankat blad av fem lager AUS10-stål med hårdhet på 60-61 HRC. Bolster och ändstycke är gjorda av rostfritt stål. Handtaget är tillverkat av vril, ett virke som är eftertraktat eftersom det både är vackert och hårdare än vanligt trä. Träslagen som används till kniven är bland annat lärk, persikoträ, kemfer och lönn. Varje handtag är unikt, vilket gör att du får en kockkniv som är ensam i sitt slag.

1499 kr

På beställning

Tbh610ty

Bra att veta

Liknande produkter

Satake AME Gyuto kockkniv 21cm

1499 kr

På beställning
7Vhiprtl

Satake KURO Smash burger set (1)

1600 kr

På beställning
Tezgi3cc

Satake KURO Brödkniv 25cm

1199 kr

På beställning
B3lr7ifm

Satake KURO Smash burger press

600 kr

På beställning
Srabhd39